Hjelp

DIGITALE OPPSKRIFTER

Riktig mailadresse - Pass alltid på at du skriver inn riktig mailadresse når du legger inn en ordre. Hvis mailadressen er feil, vil du ikke motta oppskriften eller fremtidige oppdateringer. 

Din oppskrift er tilgjengelig så fort betalingen har blitt bekreftet. Dette kan ta et par minutter. Du vil motta en mail med betalingsbekreftelse og link til nedlasting av oppskriften. 

Kan ikke finne mailen - Hvis du ikke kan finne mailen i innboksen, sjekk søppelpost. Den kan ha havnet der. Hvis du ikke finner mailen i søppelpost, vennligst send en mail til guri@indiblomst.com så skal jeg hjelpe deg så fort som mulig. 

Nedlasting av oppskriften - For å få tilgang til oppskriften, klikk på linken i mailen du mottok. Jeg anbefaler å lagre oppskriften i en sikker sky eller på en harddisk. 

Hvis du har problemer med å laste ned oppskriften, er det mulig at det er et problem med nettleseren din. Deaktiver eventuelle ikke-standard tillegg og prøv igjen. Hvis du fortsatt ikke kan laste ned oppskriften, vennligst send en mail til guri@indiblomst.com så skal jeg hjelpe deg så fort som mulig.

Alle oppskrifter sendes som PDF-filer. Hvis datamaskinen din ikke kan åpne filen, er det mulig at du mangler programmet som kreves for å åpne filen. Sørg for at du har  Adobe Acrobat Reader installert og oppdatert.

Om du har kjøpt samme oppskrift flere ganger - Hvis du ved et uhell har bestilt flere av samme oppskrift og ønsker å be om refusjon, vennligst send en mail til guri@indiblomst.com

Copyright - COPYRIGHT Indiblomst©2020-2024 Alle digitale oppskrifter er kun til privat bruk. Det er ikke tillatt å kopiere, selge eller videreformidle oppskriftene. Salg av produkter laget etter oppskriftene er heller ikke tillatt. Alle Indiblomst oppskrifter er beskyttet av åndsverkloven og norsk lov.